Ruth Harmelink
Voorzitter
Voorheen heb ik de opleiding maatschappelijk zorg gedaan en ben nu bezig met de studie Social Work op het Saxion in Enschede. Ik werk op de crisisopvang in Enschede van de JP van den Bent stichting. Naast mijn werk en vrijwilligerswerk bij de Koffie Club hou ik mij bezig met de carnaval en de missietent in Oldenzaal. Ik kom met plezier graag bij u langs voor een kopje koffie!
Jamie Kerpisci
Secretaris
Mijn opleiding Communicatiemanagement heb ik in Amsterdam gevolgd, hier heb ik ook 3 jaar gewoond. Toch bleef Oldenzaal mijn favoriete woonplek, dus ben ik na mijn studie snel weer teruggekomen. In mijn vrije tijd beoefen ik hockey in een vriendenteam bij Bully en ga ik graag naar feestjes en kom ik met plezier bij u langs voor een lekker kopje koffie. Tot snel!
Casper Kroeze
Penningmeester
Ik werk bij dierenspeciaalzaak Reerink in Oldenzaal en ik zit daarnaast in het derde jaar van de studie Small Business & Retail Management aan het Saxion. Verder woon ik al mijn hele leven in het mooie Oldenzaal, waar ik mij in mijn vrije tijd veel bezighoud met jongeren carnavals vereniging De Blaanke Boeskeulkes. Ik hoop dat ik met u een lekker kopje koffie kan drinken. Tot snel!
Pien Schopman
Vice voorzitter
Ik kom uit Oldenzaal en werk in Hengelo bij Tenzinger, een ICT bedrijf voor de zorg. In de avonduren en in het weekend ben ik wel eens te vinden op het hockeyveld of de tennisbaan. In mijn vrije tijd ga ik graag naar een feestje of gezellig iets doen met vrienden en vriendinnen. Daarnaast kom ik natuurlijk graag een keer bij u op de koffie, hopelijk tot snel!
Tim Beckmann
Bestuurslid
Ik werk bij Tactus Verslavingszorg en ik volg de opleiding Social Work aan Saxion Hogeschool in Enschede. In mijn vrije tijd speel ik graag hockey bij OHC Bully en op een mooie zomerdag rijd ik graag een stuk op de motor. Naast deze hobby’s heb ik nog veel meer dingen die ik leuk vind. Deze vertel ik graag tijdens een lekkere bak koffie! Tot snel!
Kiki Falkmann
Lid
Na het afronden van mijn school en thuis een aantal jaren een salon te hebben gehad, ben ik overgestapt naar een mooie grote salon midden in het centrum van Oldenzaal! KIEK Beautyteam is een heel uitgebreide salon waar we met meerdere dames veel verschillende schoonheidsbehandelingen aanbieden. Mijn vrije uurtjes vul ik graag op met mijn vrienden en ik houd ervan om leuke dingen te doen zoals varen en weekendjes weg. Al mijn vrienden zitten ook in de Koffie Club en daarom is het ook zo leuk om met mijn vrienden bij u op de koffie te komen of u mee op pad te nemen met ons!
Jelle Ten Wolde
Lid
Goedendag, mijn naam is Jelle ten Wolde en ik woon in Oldenzaal. Ik zet mij graag in voor de maatschappij in Oldenzaal en ben naast de Koffie Club ook actief lig bij de LeoClub Oldenzaal (bekend van de kermiskroket!). De koffiemomenten zijn altijd enorm gezellig en ik kijk er dan ook naar uit om u te ontmoeten.
Janneke Polak
Lid
Op dit moment studeer ik aan de opleiding Journalistiek op Hogeschool Windesheim in Zwolle. In het weekend werk ik bij Stadshotel Ter Stege. Verder houd ik van fitnessen, koken, sushi, gezelligheid… “Ik waardeer het ontzettend erg dat jullie bij mij langs komen”, vertelt mevrouw Spoor van 84 jaar tijdens een koffiemomentje. Dit is één van de redenen waarom ik deel uit maak van de Koffie Club. Door een uur koffie te drinken met deze ouderen, maak je ze blij en het plezier straalt er vanaf. Voor deze lieve ouderen zet ik mij graag in!
Roy de Munck Mortier
Lid
Ik woon in Oldenzaal en ben sinds 2012 eigenaar van een kroeg in het centrum van Oldenzaal die 'Café de Bestemming' heet. Naast dit werk volleybal ik met een vriendenteam in de Oldenzaalse vrije tijds competitie. Ik kom graag een keertje bij u op de koffie, hopelijk tot snel!
Rolf van Ringen
Lid
Ik ben Rolf van Ringen en werk bij Eijsink afrekensystemen als Consultant. Een kopje koffie drinken met een oudere is een kleine moeite dat kan helpen tegen de eenzaamheid. Ik kom daarom graag een keertje bij u langs!
Sandra Teusink
Lid
Ik woon in Oldenzaal en werk als fotograaf bij JLF Foto & Filmstudio in Hengelo. Daarnaast maak ik ook graag foto's tijdens de activiteiten van de Koffie Club, zodat iedereen nog lang kan nagenieten van de mooie momenten. Ik ben graag onder de mensen en houd van gezelligheid. Ik kom dus binnenkort met veel plezier bij je langs om samen een bakkie te doen. Tot snel!
Jet Huijsmans
Lid
Ik ben momenteel al een jaar aan het werk bij Landgoed de Wilmersberg als receptioniste en op de afdeling reserveringen. Voorheen heb ik mijn stage hier gelopen voor de opleiding Hotelmanagement. Ik vind het gezellig om naast het werk leuke dingen te doen met de vriendinnen. Ook kom ik uiteraard graag bij u gezellig langs voor een kopje koffie.
Jaap Vaneker
Lid
Ik studeer op dit moment Urban Studies aan Saxion Hogeschool in Deventer. Als bijbaantje werk ik bij café het Hypotheekje, de Bestemming en Telecombinatie Oldenzaal. Verder ben ik in mijn vrije tijd fractie vertegenwoordiger van het CDA Oldenzaal en lid van de LeoClub Oldenzaal. Ik houd erg veel van een lekkere bak koffie met leuke en bijzondere verhalen. Ik kom dan ook graag bij u langs!
Job Temmink
Lid
Milan Greeven
Lid
Ik woon in Oldenzaal en werk bij de Aluminium Gieterij in Oldenzaal. Daarnaast hockey ik met veel plezier in Heren 4 bij OHC Bully. Ik draag het maatschappelijk belang van Oldenzaal op vele vlakken een warm hart toe. Zo ben ik ook lid van de LeoClub Oldenzaal, die wereldberoemd zijn voor hun 'kermiskroket' en van carnavalsvereniging De Kadolstermennekes. Wilt u graag een kopje koffie drinken met zo'n leuke Oldenzaler als ik? Geef dat dan gerust door aan de koffiemomenten commissie.
Diede Bosch
Lid
Ik studeer Bedrijfskunde aan het Saxion in Enschede. Naast mijn studie werk ik in de bediening bij Tapas Restaurant Tante Annie's. In mijn vrije tijd speel ik hockey bij Bully en houd ik wel van een feestje. Ik vind het leuk om een kopje koffie te drinken en dan bijzondere verhalen te horen van alle mensen. Ik kom graag bij u langs!
Mart Davina
Lid
Anne Willemsen
Lid
Ik woon in Oldenzaal en heb mijn eigen evenementenbureau 'Smaakmakers Events'. In mijn vrije tijd bezoek ik graag festivals of tour ik op mijn oude brommer. Ik zit nu ruim een jaar bij de Koffie Club en hoop nog vele leuke ouderen te bezoeken!
Jimmy Bonnes
Lid
Ik woon in Oldenzaal. Inmiddels werk ik 4 jaar bij Contict als accountmanager. Hockeyen, fitnessen, mountainbiken en varen doe ik graag in mijn vrije tijd. Maar ook vind ik vrijwilligers werk belangrijk en zet mij hier graag voor in. Leuke verhalen uitwisselen van vroeger en nu. De waardering bij de ouderen spat ervan af en voor ons in het een kleine moeite!
Bram Pothof
Lid
ik studeer verpleegkunde aan het Saxion. Ik vind het erg leuk om naast mijn studie ook wat te kunnen betekenen voor ouderen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan de BB, dit is de Oldenzaalse jongeren carnavalsvereniging de Blaanke Boeskeulkes. Ik hoop dat we elkaar snel zien bij een koffie moment!
Yannick Kropmans
Lid
Op dit moment ben ik werkzaam bij Event Creators als facility manager. Mijn passie is om evenementen tot in de puntjes te regelen. Daarnaast drink ik graag in het gezellige Oldenzaal een heerlijk biertje op het terras met alle kameraden. Uiteraard kom ik gezellig bij u langs voor een kopje koffie! Tot dan!
Luc Lasonder
Lid
Anne Lohrmann
Lid
Ik studeer Social Work op het Saxion in Enschede. In mijn vrije tijd speel ik hockey bij O.H.C. Bully en houd ik wel van een gezellig feestje. In het weekend werk ik in de bediening bij Wine & Bite. Ik kom graag een keer bij u op de koffie om leuke en bijzondere verhalen te delen. Tot snel!
Quinty Kraak
Lid
Op dit moment volg ik de studie Accountmanager in Almelo. In het weekend werk ik bij Stadshotel Ter Stege in de bediening. In mijn vrije tijd ga ik graag wat doen met vriendinnen en houd ik wel van een feestje. De koffiemomenten zijn altijd leuk door de verschillende verhalen die we horen en de waardering die wij hiervoor krijgen, daarom zet ik mij graag in voor de ouderen. Tot snel!
Noortje Öge
Lid
Hallo! Mijn naam is Noortje en kom uit Oldenzaal. Momenteel studeer ik Creative Business in Enschede. In mijn vrije tijd ben ik aan het hockeyen en houd ik ervan gezellige dingen te doen te met vriendinnen. Ik kom graag een keer bij u op de koffie, tot snel!
Isabel Kielstra
Lid
Hallo allemaal, mijn naam is Isabel Kielstra en ik woon in Oldenzaal. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van mijn opleiding tot doktersassistente. Als bijbaantje werk ik in de thuiszorg in Oldenzaal en bij Huize den Oostenborgh in Ootmarsum als verzorgende IG. In mijn vrije tijd hockey ik in een vriendinnenteam bij OHC Bully en tennis ik één keer in de week. Hopelijk zie ik u gauw met een kopje koffie of een leuke activiteit!
Thijs Siemonsma
Lid
Ik heb de opleiding ondernemer/manager gevolgd en heb sinds 2017 mijn eigen winkel ‘Zoete wief’ in Oldenzaal waar ik het wel bekende Van der Poel ijs en ambachtelijke bonbons verkoop. Dit is mijn grootste hobby en hiernaast voetbal ik in een vriendenteam bij Quick’20. Ook ben ik altijd in voor een kopje koffie en een leuk verhaal!
Jaap Wolbert
Lid
Annemiek Sander
Lid
Geeske Hooge Venterink
Fien Boerman
Lid
Samen met een vriendin woon ik in het centrum van Oldenzaal. Momenteel studeer ik aan de opleiding Human Resource Management op het Saxion in Enschede. Naast mijn studie werk ik in een dameskledingwinkel genaamd Freule en ben ik bezorger bij een pizzeria in Oldenzaal. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en vriendinnen om gezellig drankjes te doen. Ik maak graag de ouderen blij en vind de koffiemomenten en de activiteiten erg gezellig. Hopelijk zie ik u snel!