Maud Brookhuis
Voorzitter
Hi allemaal, mijn naam is Maud Brookhuis en ik woon in Oldenzaal. Momenteel studeer ik aan de opleiding Facility Management in Deventer. Naast mijn studie werk ik als caissière bij de Hubo. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het hockeyveld of op de tennisbaan. Ook houd ik ervan om gezellig een drankje te doen met mijn vriendinnen. Ik kom graag een keertje bij u langs, tot snel!
Janneke Polak
Algemeen bestuur
Ik werk als Story redacteur bij Lange Leve de Liefde. Verder houd ik van fitnessen, koken, sushi, gezelligheid… “Ik waardeer het ontzettend erg dat jullie bij mij langs komen”, vertelt mevrouw Spoor van 84 jaar tijdens een koffiemomentje. Dit is één van de redenen waarom ik deel uit maak van de Koffie Club. Door een uur koffie te drinken met deze ouderen, maak je ze blij en het plezier straalt er vanaf. Voor deze lieve ouderen zet ik mij graag in!
Rolf van Ringen
Penningmeester
Ik ben Rolf van Ringen en werk bij ArboNed als Re-integratie en preventieadviseur. Een kopje koffie drinken met een oudere is een kleine moeite dat kan helpen tegen de eenzaamheid. Ik kom daarom graag een keertje bij u langs!
Diede Bosch
Secretaris
De opleiding Bedrijfskunde heb ik vorig jaar afgerond. Op dit moment ben ik werkzaam als Officemanager. In mijn vrije tijd speel ik hockey en ga ik graag leuke dingen doen met mijn vriendinnen. Ik vind het leuk om een kopje koffie te drinken en dan bijzondere verhalen te horen van alle mensen. Hopelijk tot snel!
Iris Roord
Bel commissie
Ik woon in het mooie centrum van Oldenzaal samen met mijn vriend en onze hond Lott. In het dagelijks leven werk ik bij de Decorette. Daarnaast adviseer ik klanten aan huis met mijn Woongeluk bus over zonwering, gordijnen , vloeren en behang. In mijn vrije tijd sport ik graag en doe ik leuke dingen met vriendinnen. Ik vind het ontzettend leuk bij de koffieclub en verheug me ook altijd op een koffiemoment. Hopelijk tot snel!
Tim Beckmann
Lid
Ik werk bij Tactus Verslavingszorg en ik volg de opleiding Social Work aan Saxion Hogeschool in Enschede. In mijn vrije tijd speel ik graag hockey bij OHC Bully en op een mooie zomerdag rijd ik graag een stuk op de motor. Naast deze hobby’s heb ik nog veel meer dingen die ik leuk vind. Deze vertel ik graag tijdens een lekkere bak koffie! Tot snel!
Casper Kroeze
Lid
Ik werk bij dierenspeciaalzaak Reerink in Oldenzaal en ik zit daarnaast in het derde jaar van de studie Small Business & Retail Management aan het Saxion. Verder woon ik al mijn hele leven in het mooie Oldenzaal, waar ik mij in mijn vrije tijd veel bezighoud met jongeren carnavals vereniging De Blaanke Boeskeulkes. Ik hoop dat ik met u een lekker kopje koffie kan drinken. Tot snel!
Ruth Harmelink
Lid
Voorheen heb ik de opleiding maatschappelijk zorg gedaan en ben nu bezig met de studie Social Work op het Saxion in Enschede. Ik werk op de crisisopvang in Enschede van de JP van den Bent stichting. Naast mijn werk en vrijwilligerswerk bij de Koffie Club hou ik mij bezig met de carnaval en de missietent in Oldenzaal. Ik kom met plezier graag bij u langs voor een kopje koffie!
Jamie Kerpisci
Lid
Mijn opleiding Communicatiemanagement heb ik in Amsterdam gevolgd, hier heb ik ook 3 jaar gewoond. Toch bleef Oldenzaal mijn favoriete woonplek, dus ben ik na mijn studie snel weer teruggekomen. In mijn vrije tijd beoefen ik hockey in een vriendenteam bij Bully en ga ik graag naar feestjes en kom ik met plezier bij u langs voor een lekker kopje koffie. Tot snel!
Pien Schopman
Lid
Na mijn studie Gezondheidswetenschappen ben ik inmiddels alweer wat jaren aan het werk. Op dit moment werk ik als Business Analist bij Aiden. Ik woon in Oldenzaal en ben in mijn vrije tijd met regelmaat te vinden op het hockeyveld of de tennisbaan. Daarnaast kom ik natuurlijk graag een keer bij u op de koffie, hopelijk tot snel!
Kiki Falkmann
Lid
Na het afronden van mijn school en thuis een aantal jaren een salon te hebben gehad, ben ik overgestapt naar een mooie grote salon midden in het centrum van Oldenzaal! KIEK Beautyteam is een heel uitgebreide salon waar we met meerdere dames veel verschillende schoonheidsbehandelingen aanbieden. Mijn vrije uurtjes vul ik graag op met mijn vrienden en ik houd ervan om leuke dingen te doen zoals varen en weekendjes weg. Al mijn vrienden zitten ook in de Koffie Club en daarom is het ook zo leuk om met mijn vrienden bij u op de koffie te komen of u mee op pad te nemen met ons!
Roy de Munck Mortier
Lid
Ik woon in Oldenzaal en ben sinds 2012 eigenaar van een kroeg in het centrum van Oldenzaal die 'Café de Bestemming' heet. Naast dit werk volleybal ik met een vriendenteam in de Oldenzaalse vrije tijds competitie. Ik kom graag een keertje bij u op de koffie, hopelijk tot snel!
Sandra Teusink
Lid
Ik woon in Oldenzaal en eigenaar van Sandra Teusink Fotografie. Daarnaast maak ik ook graag foto's tijdens de activiteiten van de Koffie Club, zodat iedereen nog lang kan nagenieten van de mooie momenten. Ik ben graag onder de mensen en houd van gezelligheid. Ik kom dus binnenkort met veel plezier bij je langs om samen een bakkie te doen. Tot snel!
Jet Huijsmans
Lid
Ik ben momenteel werkzaam als Junior account manager bij Cerriva. Ik vind het gezellig om naast het werk leuke dingen te doen met de vriendinnen. Ook kom ik uiteraard graag bij u gezellig langs voor een kopje koffie.
Jaap Vaneker
Lid
Ik ben werkzaam bij YER als consultant. Verder ben ik in mijn vrije tijd fractie vertegenwoordiger van het CDA Oldenzaal en lid van de LeoClub Oldenzaal. Ik houd erg veel van een lekkere bak koffie met leuke en bijzondere verhalen. Ik kom dan ook graag bij u langs!
Mart Davina
Lid
Anne Willemsen
Lid
Ik woon in Oldenzaal en heb mijn eigen evenementenbureau 'Smaakmakers Events'. In mijn vrije tijd bezoek ik graag festivals of tour ik op mijn oude brommer. Ik zit nu ruim 4 jaar bij de Koffie Club en hoop nog vele leuke ouderen te bezoeken!
Jimmy Bonnes
Lid
Ik woon in Oldenzaal. Als eigenaar van Klassiek Toeren Twente verhuur ik prachtige oldtimers en volkswagen busjes. Hockeyen, fitnessen, mountainbiken en varen doe ik graag in mijn vrije tijd. Maar ook vind ik vrijwilligers werk belangrijk en zet mij hier graag voor in. Leuke verhalen uitwisselen van vroeger en nu. De waardering bij de ouderen spat ervan af en voor ons in het een kleine moeite!
Anne Lohrmann
Lid
Ik studeer Social Work op het Saxion in Enschede. In mijn vrije tijd speel ik hockey bij O.H.C. Bully en houd ik wel van een gezellig feestje. In het weekend werk ik in de bediening bij Wine & Bite. Ik kom graag een keer bij u op de koffie om leuke en bijzondere verhalen te delen. Tot snel!
Bram Pothof
Lid
Als cardiologie verpleegkundige werk ik bij Medisch Spectrum Twente. Ik vind het erg leuk om naast mijn studie ook wat te kunnen betekenen voor ouderen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan de BB, dit is de Oldenzaalse jongeren carnavalsvereniging de Blaanke Boeskeulkes. Ik hoop dat we elkaar snel zien bij een koffie moment!
Quinty Kraak
Lid
Op dit moment werk ik als commercieel medewerker bij Twepa. In mijn vrije tijd ga ik graag wat doen met vriendinnen en houd ik wel van een feestje. De koffiemomenten zijn altijd leuk door de verschillende verhalen die we horen en de waardering die wij hiervoor krijgen, daarom zet ik mij graag in voor de ouderen. Tot snel!
Noortje Öge
Lid
Hallo! Mijn naam is Noortje en kom uit Oldenzaal. Momenteel studeer ik Creative Business in Enschede. In mijn vrije tijd ben ik aan het hockeyen en houd ik ervan gezellige dingen te doen te met vriendinnen. Ik kom graag een keer bij u op de koffie, tot snel!
Thijs Siemonsma
Lid
Ik heb de opleiding ondernemer/manager gevolgd en heb sinds 2017 mijn eigen winkel ‘Zoete wief’ in Oldenzaal waar ik het wel bekende Van der Poel ijs en ambachtelijke bonbons verkoop. Dit is mijn grootste hobby en hiernaast voetbal ik in een vriendenteam bij Quick’20. Ook ben ik altijd in voor een kopje koffie en een leuk verhaal!
Jaap Wolbert
Lid
Fien Boerman
Lid
Samen met een vriendin woon ik in het centrum van Oldenzaal. Momenteel studeer ik aan de opleiding Human Resource Management op het Saxion in Enschede. Naast mijn studie werk ik in een dameskledingwinkel genaamd Freule en ben ik bezorger bij een pizzeria in Oldenzaal. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en vriendinnen om gezellig drankjes te doen. Ik maak graag de ouderen blij en vind de koffiemomenten en de activiteiten erg gezellig. Hopelijk zie ik u snel!
Kyra Pot
Lid
Hi! Mijn naam is Kyra, 24 jaar, geboren in Oldenzaal, maar nu wonend in Amsterdam! Ik heb de studie Social Work afgerond met de specialisatie Jeugdzorg en ben nu bezig met een master. Tijdens mijn stages wel veel te maken gekregen met ouderen en ook de eenzaamheid die hierbij komt kijken. Vandaar dat ik graag bij jullie langskom!
Sam in het Veld
Lid
Hi! Mijn naam is Sam en ik woon in het mooie Oldenzaal. Op dit moment volg ik de opleiding pedagogische academie voor het basisonderwijs, op het Saxion in Enschede. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten, vind ik het heerlijk om te winkelen en doe ik graag leuke dingen met vriendinnen of familie. Ik ben dan ook altijd in voor gezelligheid! Mij voor het goede doel kunnen inzetten, heb ik altijd erg belangrijk gevonden. Hoe mooi is het dat dit kan door gezellig te kletsen en een bakje koffie te drinken, met iemand die dat goed kan gebruiken. Ik kom graag bij u langs om mooie en bijzondere momenten te delen, tot dan!
Daphne Groenewold
Lid
Hoi! Mijn naam is Daphne en ik studeer op dit moment Creative Business aan het Saxion in Enschede. Naast mijn studie werk ik als marketeer bij Effect personeelsdiensten in Oldenzaal. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen, met vriendinnen af te spreken en sport ik graag. Ik vind het belangrijk om mezelf voor het goede doel in te zetten en het is erg leuk om te zien hoe blij de ouderen zijn na een koffiemoment. Ik kom daarom graag een keer bij u langs op de koffie. Hopelijk tot snel!
Ralph Kasteel
Lid
Hai! Ik ben Ralph Kasteel en werk momenteel bij BDO in Hengelo als assistent-accountant. Naast mijn werk ben ik bezig met het volgen van de pre-master accountancy aan Nyenrode. In mijn vrije tijd sport ik graag, daarnaast besteed ook graag mijn tijd aan de BB, de jongeren carnavalsvereniging van Oldenzaal. Tot snel!
Jeroen Elhorst
Lid
Als eigenaar van Elhorst Wijnen en Wine & Bite krijg ik veel te maken met verschillende doelgroepen. Om met ouderen een kopje koffie te drinken en hun verhalen te horen vind ik mooi! Het is een kleine moeite en een groot gebaar. Daar doen wij het bij de Koffieclub voor. Ik kom binnenkort graag bij u op de koffie. Tot snel!
Jord Ekelhof
Hallo! Mijn naam is Jord Ekelhof en studeer momenteel Sportmarketing aan het Saxion College in Deventer. Naast mijn studie werk ik bij Stadshotel Ter Stege. In mijn vrije tijd hou ik ervan om een potje te voetballen bij Quick’20. Ik kom graag bij u langs voor een kop koffie. Tot snel!
Bo Soeteman
Hi, ik ben Bo. Onwijs gek op fotografie. Het vastleggen van herinneringen; daar word ik gelukkig van! En van lange wandelingen met onze hond Morris. Tijd spenderen met vrienden en familie en dat kleine beetje helpen waar dat kan. Beginnend bij koffiedrinken met eenzame ouderen. Misschien dat we elkaar binnenkort ontmoeten. Dan klets ik graag met je verder!